Z Pasją do Działania: Blog o Twojej Pasji
Dużo jest dań, jakie przez składniki użyte do ich przyrządzenia bądź wygląd czy też również zapach, mimo swoich dużych walorów smakowych, nie wzbudzają w pierwszej kolejności zachwytu, a poniekąd obrzydzenie. Wielu z nas tak reaguje na przykład na owoce morza, szczególnie na ośmiornice, kałamarnice lub ewentualnie małże, pomimo tego, że wielu smakoszy twierdzi je za w istocie smaczne i godne uwagi, jak ANCHOR a też uwielbiane ANCHOR. Innymi potrawami, do jakich wielu z nas nie potrafi się przekonać się podroby, innymi słowy produkty mięsne pochodzące z wewnętrznych organów zwierząt – najczęściej jada się wątróbkę, płucka czy też cynaderki, czyli nerki. W kuchniach wyspiarskich, zwłaszcza w Irlandzkiej, podroby stanowią stanowczą większa część jadłospisu oraz najważniejszą część wielu potraw, pośród jakich odnajdują się podroby zwierzęcia opiekane w jego żołądku. Brzmi to niemniej jednak niezbyt zachęcająco, jednak dania tego typu mają oddaną rzeszę amatorów, jacy gotowi są zjeść podroby przygotowane w najbardziej nawet krańcowy sposób, nie bacząc na niepochlebne opinie innych. Dla innych polecamy ANCHOR – przetestuj sam!
1. Sprawdź tutaj
2. Odwiedź stronę
Hobby na Wysokich Obrotach: Porady i Pomysły